Not known Details About کتاب های علمی تخیلی

اگه دوست داری بیشتر با روحیاتم آشنا بشی می تونی بزنی رو اسمم و تمام مطالبی که نوشتم رو بخونی.

کدوم یکی از اینها رو خوندی یا قصد داری بخونی؟ کتاب تخیلی دیگه ای می شناسی که فکر می کنی بهترینه؟

کتاب در باب حکمت زندگی در میان آثار شوپنهاور نیز اثری خاص و متفاوت است. او در این کتاب بر خلاف عادت همیشگی‌اش چهره‌ای مثبت، زیبا و امیدبخش از جهان را معرفی می‌کند. ما در اثر فوق با فلسفه‌ای روبرو می‌شویم که به جای تاریک نمایاندن دنیا، به سمت سعادت و خوشبختی رهنمودمان می‌کند و می‌توانند ما را به سعادت و بهروزی برساند.

کتاب بار هستی را می‌توان رمانی فلسفی دانست تا یک کتاب فلسفه. بار هستی داستان فردی به نام توما است که در چکسلواکی زندگی می‌کند. او یک جراح موفق و زبردست است اما به دلیل انتقاداتی که به نظام سیاسی چکسلواکی دارد، کارش را از دست می‌دهد و با مشکلات زیادی روبرو می‌شود.

اگه می خوای بدونی چقدر عصبانی هستی تست عصبانیت رو انجام بده

او به همراه جی. آر. آر. تالکین، نویسنده‌ی محبوب «ارباب حلقه‌ها»، گروه داستان‌خوانی در آکسفورد را شکل داد.

او را همچنین به‌عنوان یک نویسنده جنجال‌برانگیز هم می‌شناسند و این به خاطر همان رویه‌ای است که هاینلاین به شکلی جدی در وارد کردن مسائل اجتماعی به ادبیات علمی-تخیلی پیش گرفته بود. برای مثال چاپ کتاب «غریبه‌ای در سرزمین غریب» که به ماجرای پسری بزرگ‌شده در مریخ و بازگشته به زمین می‌پردازد، سروصدای زیادی به پا کرد و باعث شد کتاب با اعمال تغییرات و سانسور منتشر شود.

هیچ کس بهتر از شما این جایگاه را ندارد تا از پول خود استفاده کند.

اگر هنری نتواند این هک را انجام دهد مجدداً معلول می شود، بنابراین اون باید تمام تلاشش را انجام دهد….

این‌که آسیموف کتاب «ایزدان هم» را به‌عنوان یکی از بهترین‌ها از کتاب های فلسفه ای میان آ‌ن‌همه کتاب خود می‌شناسد، شاید به این خاطر است که بیشتر از هر کتاب دیگرش علمی است. در این کتاب آسیموف به رشته تخصصی خودش یعنی همان بیوشیمی پرداخته و داستان در ابتدا درباره یک شیمی‌دان جوان است اما طبق روال ژانر علمی-تخیلی، زمینه‌های مختلف علمی در روند داستان به هم گره می‌خورند و این روند به ارجاعات پیچیده‌ای از فیزیک و ریاضی می‌رسد. به‌طوری که بعد از مطالعه این کتاب اطلاعات به‌دردبخوری از ذرات بنیادی و نیروهای هسته‌ای نصیب مخاطب می‌شود.

که کتاب «شهریار» مشهورترین تالیف او محسوب می‌شود. او این کتاب را در سال ۱۵۱۳ میلادی نوشت اما کتاب در سال ۱۵۳۲ منتشر شد.

باز هم یک کتاب فلسفه از فردریش نیچه، فیلسوف آلمانی، که باز هم بهترین ترجمه‌اش از داریوش آشوری است. آشوری این کتاب را مستقیم از زبان آلمانی ترجمه کرده است.

این کتاب خواندنی‌ترین کتاب تخیلی در تمام دوران‌ها است. آنتوان اگزوپری با این کتاب نام خود را جهانی و ماندگار کرد. در این قصه شخصیت اصلی یک شاهزاده‌ای از یک سیاره‌ی کوچک دیگر است که به زمین می‌آید و به طور اتفاقی با یک خلبان جنگنده دوست می‌شود.

۱۸۴ صفحۀ زیر در این رده هستند؛ این رده در کل ۱۸۴ صفحه دارد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *